LOGO FC DOVO

FC Dovo

Door ons vrienden opgericht
KAVVV

Momenteel spelen we in de vierde afdeling A van de Koninklijke algemene vereniging van vriendenclubs (KAVVV). Als u op het logo klikt komt u terecht op de website van de KAVVV. Daar vindt u alle informatie over de ploegen waartegen we spelen, het klassement, aankomende wedstrijden… Ook op deze website vindt u onze eigen speelkalender en speeluitslagen terug. Ga met uw wijzer op de tab ‘wedstrijden’ staan en klik op ‘2018/2019’.

gallery/schermafbeelding 2019-01-09 om 17.47.50
Molenveld Stabroek

Sinds dit seizoen spelen we op het Molenveld te Stabroek. Een goed onderhouden grasveld met een cafetaria die bij elke wedstrijd

open is. Vanuit de cafetaria heb je zicht op het veld en ook buiten hebben we overdekte statribunes. Een uitgebreide wegbeschrijving vindt u onder de tab 'Contact' .

Wedstrijdoutfits

Onze wedstrijdoutfit bestaat uit een donkerblauwe short en wit met blauwe shirt.